Type shift

In Eitje kan je je eigen shifttypes aanmaken. Lees hier hoe je dat doet.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het aanmaken van een shift kan je een 'Type shift' kiezen.

Om je eigen shifttypes te maken kies je bij 'Type shift' voor 'Beheer shifttypes'. We hebben je al enkele voorbeelden gegeven om je op weg te helpen.

ā€‹

In dit venster kan je de verschillende shifttypes beheren.

• Nieuw type: Geef je nieuwe type shift een naam. Bijvoorbeeld 'Leidinggevende'. Klik dan op 'Toevoegen'.

• Emoji: Je kan elke type shift een emoji geven. Zo herken je snel het shifttype in het rooster.

• Extra opties: Hier kan je ervoor kiezen om een belknop zichtbaar te maken (werkt enkel in de app). Je kan ook de eindtijd verbergen.

• Actief: Als de knop aanstaat, betekent dit dat je dit type kan kiezen in de lijst bij het aanmaken van een shift. Als je dit uitzet, komt de shift niet in de lijst te staan.

• Verwijderen: Je kan een shifttype ook eenvoudig verwijderen door op de knop 'Verwijderen' te klikken.

Let op: deze shifttypes worden gedeeld binnen alle vestigingen van je organisatie.

Het shifttype wordt in het rooster weergegeven met de naam en bijhorende emoji indien de toonoptie 'Type shift' aanstaat (Dit kan je nakijken onder de knop 'Toon' rechtsboven). Nu zal een shift er zo uitzien:

In de webversie:

In de app: