Planningsinstellingen

Lees hier meer over de verschillende instellingen voor de planning.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De instellingen vind je hier:

1. Klik rechtsboven op het menu > Vestigingsinstellingen.

2. Ga naar 'Planning en beschikbaarheid'.

3. Klik op 'Instellingen' naast 'Planningsinstellingen'.

4. Dan krijg je dit venster te zien met de volgende drie instellingen:

• Beheer shifttypes: Hier kan je de verschillende shifttypes beheren en bewerken.

• Automatisch open shift verzoeken goedkeuren: Wil je dat teamleden zonder jouw toestemming open diensten kunnen oppakken en dat ze direct gepubliceerd worden? Zet dan het schuifje aan.

• Automatisch ruilverzoeken van teamleden goedkeuren: Hiermee kan je bepalen of de ruilverzoeken van je teamleden eerst goedgekeurd moeten worden of niet. Wil je dat teamleden zonder jouw toestemming shifts kunnen ruilen? Zet dan het schuifje aan.