FAQ
Waarom krijg je een foutmelding bij het delen van een foto bij de nieuwsberichten?
Waarom krijg je een foutmelding bij het delen van een foto bij de nieuwsberichten?

Problemen met het delen van een foto?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lukt het niet om een foto te delen bij het aanmaken van een nieuwsbericht? Dan ligt dit waarschijnlijk aan de bestandsextensie van je foto.

De volgende bestandsextensies worden ondersteund:

• .PNG

• .JPG

• .JPEG

• .GIF

āš ļø Let op: als je foto's maakt met je iPhone krijgen de foto's vaak een .HEIC extensie. Je kan dan via deze link je foto omzetten naar een .JPG-bestand dat je wel kan gebruiken.