FAQ
Waar vind ik mijn facturen?

Lees hier waar je je facturen in Eitje kan vinden en downloaden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hou er rekening mee dat enkel een admin facturen kan inzien. Zo vind je ze in Eitje:
ā€‹
1. Klik rechtsboven op het menu en dan op 'Vestigingsinstellingen'.
ā€‹

2. Aan de linkerkant klik je dan op de knop 'Facturen'.
3. Hier vind je al de facturen terug. Je kan deze hier ook downloaden.

āš ļø Let op: Facturen worden ook naar je gemaild. Als je deze mails niet ontvangt of het e-mailadres wilt veranderen, neem dan contact op met support.