Planning
Rooster 🗓️
Shifts
Meerdere shifts in één keer aanmaken

Maak snel meerdere shifts tegelijk aan. In dit artikel lees je hoe.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn verschillende manieren om meerdere shifts in één keer aan te maken. Dit kan handig zijn in verschillende situaties.

Je hoeft dit niet elke week te herhalen. Je kan ook makkelijk templates maken en deze inladen.

Dezelfde open shift aanmaken op dezelfde dag

Voorbeeld: Café eitje heeft elke maandag van 12:00 uur tot 17:00 uur twee mensen in de bediening nodig.

1. Navigeer naar een dag op het rooster en klik op 'Shift aanmaken'. Er opent nu een venster met een nieuwe shift.

2. Selecteer bij 'Shift op dag(en)' de dag waarop je meerdere shifts wilt aanmaken.

3. Selecteer het aantal shifts dat je wilt aanmaken onder 'Aantal'.

4. Vul de rest van de velden in en klik op 'Opslaan'.

Dezelfde open shift aanmaken op meerdere dagen

Voorbeeld: Café eitje heeft van maandag tot zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur iemand in de keuken nodig.

1. Navigeer naar een dag op het rooster en klik op 'Shift aanmaken'. Er opent nu een venster met een nieuwe shift.

2. Selecteer bij 'Shift op dag(en)' de gewenste dagen.

3. Vul de rest van de velden in en klik op 'Opslaan'.

Meerdere shifts met hetzelfde teamlid aanmaken

Voorbeeld: Hannah werkt maandag tot vrijdag van 12:00 uur tot 19:00 uur in de bar van Café eitje.

1. Navigeer naar een dag op het rooster en klik op 'Shift aanmaken'. Er opent nu een venster met een nieuwe shift.

2. Selecteer rechts het gewenste teamlid.

3. Selecteer bij 'Shift op dag(en)' de dagen dat dit teamlid werkt.

4. Vul de rest van de velden in en klik op 'Opslaan'.