Verlofinstellingen

Dit artikel behandelt de verlofinstellingen voor de verlofverzoeken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De verlofinstellingen kan je vinden door te gaan naar 'Planning' > 'Verlof'. Klik dan rechtsboven 'Instellingen'. Er zijn twee instellingen die je kan aanpassen.
​

• Hoe ver van te voren moet je verlof aanvragen: Het aantal dagen dat je hier invult, bepaalt hoeveel dagen van te voren het verzoek aangemaakt moet zijn.

⚠ī¸ Let op: Teamleden met de rol 'Verlof accorderen'/Admin mogen wel binnen deze periode een verlofverzoek aanmaken.

• Verlof opnieuw behandelen in het verleden: Deze instelling zorgt ervoor dat er een limiet is aan hoever in het verleden verlofverzoeken nog behandeld mogen worden door teamleden met de rol 'Verlof accorderen'.
    ​

⚠ī¸ Let op: Je kan deze instellingen per vestiging instellen. Mocht je Eitje gebruiken bij meerdere vestigingen, dan is het van belang dat je dit voor elke vestiging apart instelt.