Eitje downloaden en activeren

De eerste stap is de app downloaden en je account activeren. Lees hier hoe je dat doet.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij Eitje 👋

In deze handleiding leggen we de belangrijkste features uit die jij als teamlid in Eitje moet kennen. Zodra je klaar bent met een onderdeel van de handleiding kan je onderaan doorklikken naar het volgende of vorige deel.

Je hebt een uitnodigingsmail gekregen om Eitje te activeren. Als dat niet zo is, geen probleem. Je kan ook inloggen in Eitje zonder die mail, zolang je maar het e-mailadres gebruikt waarmee je in Eitje staat.

Je kan je account activeren via de website, maar de meeste teamleden gebruiken vooral de app op hun telefoon. Download de app hier:

Kies een wachtwoord en that's it, je kan aan de slag!