Handleiding: Teamlid - Shifts ruilen en overnemen

Je staat ingeroosterd, maar kan die dag niet werken, dus je wilt graag je shift ruilen. Dit artikel legt uit hoe je dat doet.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je graag met iemand van shift wisselen? Of wil je dat iemand je shift van je overneemt? Dat kan!

1. Ga naar 'Shifts'.

2. Klik op de betreffende shift.

3. Klik op 'Shift ruilen' en kies dan voor 'Vervanger zoeken' of 'Shift ruilen'.

Bekijk de video

Houd er rekening mee dat je enkel een shift kan overnemen als:

• Je in het team zit waar de shift zich in bevindt, รณf als de functie van de shift overeenkomt met een functie die jij beheerst.

• Je op dat moment nog niet bent ingepland.

โš ๏ธ Let op: Als jij en je collega het ruilverzoek hebben geaccepteerd, kan het zijn dat je manager nog goedkeuring moet geven.

Alle verzoeken vind je in je Inbox onder Menu > Verzoeken > Ruiloverzicht. Hier kan je ook open shifts oppakken, daarover meer in het volgende artikel.

Bekijk de video