Beschikbaarheid doorgeven

Via de app van kan je makkelijk laten weten wanneer je wel en niet kan werken door je beschikbaarheid door te geven.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan via de app van Eitje je beschikbaarheid doorgeven. Er zijn drie opties:

• Groen: Hele dag beschikbaar

• Rood: Hele dag onbeschikbaar

• Oranje: Onbeschikbaar op één of meerdere tijdstip(pen)

Verder kan je ook aangeven bij 'Aantal beschikbare dagen' hoeveel dagen je die week wenst te werken.

Beschikbaarheid doorgeven

1. Ga naar 'Verzoeken' in het menu linksboven.

2. Klik op 'Beschikbaarheid'.

3. Selecteer bovenaan het scherm de week waarvoor je de beschikbaarheid wilt doorgeven.

4. Klik op de dag waarvoor je de status wilt aanpassen en kies de gewenste status.

5. Voeg eventueel een opmerking toe.
    ⚠️ Let op: Dit kan verplicht zijn bij de status 'Onbeschikbaar' indien de manager dit zo heeft ingesteld.

Bekijk de video

⚠️ Let op: Als je dit slotje ziet, betekent dat dat beschikbaarheid voor die dag gesloten is en je dit dus niet meer kan aanpassen.

Beschikbaarheidstemplate

Ziet je beschikbaarheid er wekelijks ongeveer hetzelfde uit? Dan kan je gebruikmaken van een template:

1. Ga naar 'Verzoeken' in het menu linksboven.

2. Klik op 'Beschikbaarheidstemplate'.

3. Tik op een dag om de status voor die dag te wijzigen. Voeg eventueel een opmerking toe. Het wordt automatisch opgeslagen.

4. Ga naar 'Beschikbaarheid, navigeer naar de week waarin je de template wilt inladen en klik onderaan op 'Gebruik template'.

5. Je krijgt de vraag of je de eerder bekende beschikbaarheid wilt overschrijven.