Handleiding: Teamlid - Gewerkte uren doorgeven

Wanneer je klaar bent met je shifts, kan je je gewerkte uren doorgeven zodat deze goedgekeurd kunnen worden.

Vandaag bijgewerkt

Aan het einde van je shift is het belangrijk dat je je gewerkte uren doorgeeft voor de urenregistratie.

āš ļø Let op: Dit hoef je niet te doen indien je inklokt met het kloksysteem. Lees er meer over in het volgende artikel.

Wat betekenen de verschillende kleuren in de urenregistratie?

• Blauw: Dit zijn de tijden zoals ze gepland in het rooster stonden, je hebt je uren nog niet doorgegeven.

• Oranje: Je hebt je uren doorgegeven en deze zijn nu nog 'in afwachting'.

• Groen: Je uren zijn goedgekeurd.

• Paars: Dit zijn verlofuren.

• Roze: Dit zijn ziekteuren of bijzonder verlofuren.

Zo geef je je uren door:

1. Ga naar de app en klik op het kopje 'Uren'

2. Boven kies je de periode waarin je je uren wilt zien. Standaard staat dit op de lopende loonperiode. Je krijgt dan alle urenregels te zien die vallen binnen de geselecteerde periode.

3. Klik op je shift die net voorbij is.

4. Maak eventuele aanpassingen, indien je bijvoorbeeld langer gewerkt hebt dan op het rooster.

5. Klik op 'Uren goedkeuren'.

Je uren zijn nu ingediend en wachten op goedkeuring van een manager.

Bekijk de video