Alle collectiesAan de slag met Eitje 🍳Handleidingen 📖Handleiding: Teamlid
Handleiding: Teamlid - Rooster synchroniseren met je agenda
Handleiding: Teamlid - Rooster synchroniseren met je agenda

Wil je graag ook je shifts in je agenda zien? Dat kan! Volg de stappen in dit artikel.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan het rooster synchroniseren met je agenda zodat je altijd kan nakijken wanneer je moet werken. Je kan synchroniseren met Apple Calendar, Google Calendar en Outlook.

In de app

1. Ga naar 'Menu' > Instellingen > Synchroniseer met agenda.

2. Er opent een venster. Klik op de Eitje sync URL. Hiermee kopieer je je eigen URL die je kan gebruiken om je synchronisatie te starten.

3. Klik op stap 2 om je browser te openen.

4. Plak de gekopieerde URL in de balk.

5. ➡️ Apple Calendar: De browser zal vervolgens zelf vragen of je jouw Apple Calendar app wilt openen.
    ➡️ Google Calendar: Vul de gekopieerde URL in in je Google Calendar.
    ⚠️ Let op: Als deze link niet werkt, vervang 'webcal' in de link dan door 'https' en probeer het opnieuw.
    ➡️ Outlook: Vul de gekopieerde URL in in Outlook.
    ⚠️ Let op: Als deze link niet werkt, vervang 'webcal' in de link dan door 'https' en probeer het opnieuw.

Bekijk de video

⚠️ Let op: Problemen met het starten van de synchronisatie? Stuur de link eerst naar jezelf en probeer hetzelfde op je computer.

Op de computer

1. Je vindt de knop om te synchroniseren op verschillende plekken.

1. Onder 'Communicatie', dan zie je 'Sync shifts naar kalender' aan de rechterkant.

2. Klik op 'Team' en dan op je eigen naam. Hier zie je de knop aan de rechterkant.

3. Rechtsboven onder je profiel. Klik op 'Agenda synchroniseren'.

2. ➡️ Apple Calendar: De browser zal vervolgens zelf vragen of je jouw Apple Calendar app wilt openen.
    ​➡️ Google Calendar: Vul de gekopieerde URL in in je Google Calendar.
    ⚠️ Let op: Als deze link niet werkt, vervang 'webcal' in de link dan door 'https' en probeer het opnieuw.
    ​➡️ Outlook: Vul de gekopieerde URL in in Outlook.

⚠️ Let op: Als deze link niet werkt, vervang 'webcal' in de link dan door 'https' en probeer het opnieuw.

Een iPhone koppelen aan Google Calendar? Selecteer je Eitje sync URL en vul deze in op de volgende link: https://calendar.google.com/calendar/u/0/r/settings/addbyurl