Handleiding: Admin - Rollen toekennen

Indien je teamleden bepaalde rechten wilt geven in Eitje, kun je rollen toewijzen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als admin kun je eigenlijk alles in Eitje. Dat wil zeggen dat je de meest uitgebreide rechten hebt. Je kunt bepaalde rechten ook toekennen aan andere teamleden. Wil je bijvoorbeeld dat iemand anders het rooster maakt? Of de uren accordeert? In Eitje kun je deze rechten toekennen, door het teamlid een bepaalde rol te geven.
ā€‹

Lees dit artikel om te zien welke rol, welke bevoegdheden heeft.

1. Admin

2. Manager

3. Verlof accorderen

4. Contracten

5. Uren accorderen

6. Uren schrijven

7. Financieel

8. Onroosterbaar

Zodra je weet wie welke taken mag doen, kan je rollen toekennen:

1. Klik rechtsboven op het menu > Vestigingsinstellingen.

2. Klik dan aan de linkerkant op 'Rollen'.

3. Selecteer per rol de namen van je teamleden die deze rol mogen hebben.