Rollen verdelen

Indien je teamleden bepaalde rechten wilt geven in Eitje, kan je rollen toewijzen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als admin kan je alles binnen Eitje doen, maar je kan bepaalde taken ook doorgeven aan je teamleden door hen rechten te geven. Dit doe je aan de hand van rollen. Zo kan een Manager bijvoorbeeld ook het rooster maken en iemand met de rol 'Uren accorderen' de uren van andere teamleden goedkeuren.

Er zijn verschillende rollen: Admin / Manager / Verlof accorderen / Contracten / Uren accorderen / Uren schrijven / Financieel / Onroosterbaar

Lees dit artikel om te zien welke rol welke bevoegdheden heeft.

Zodra je weet wie welke taken mag doen, kan je rollen toekennen:

1. Klik rechtsboven op het menu > Vestigingsinstellingen.

2. Klik dan aan de linkerkant op 'Rollen'.

3. Selecteer per rol de namen van je teamleden die deze rol mogen hebben.