Communicatie
101 - Communicatie

Je kan via Eitje ook nieuwsberichten delen en chatten met je teamleden. Lees er hier meer over.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan ook met je teamleden communiceren in Eitje, zo blijft alles op één plek en hoef je niet verschillende tools te gebruiken om informatie door te geven. In Eitje kan je nieuwsberichten plaatsen op een tijdlijn en met je teamleden chatten.

Nieuws

Op de nieuwspagina kan je nieuwsberichten plaatsen. Je kan per nieuwsbericht bepalen welke teams het te zien krijgen op hun feed. Je kan ook afbeeldingen, video's, bestanden, polls en artikels uit het handboek toevoegen.

Teamleden kunnen reageren op een bericht. In de app kan een manager of admin ook zien de berichtstatistieken zien, wie een nieuwsbericht al heeft gelezen, en een herinnering versturen aan de teamleden die het bericht nog niet hebben gelezen.

Berichten

Je kan ook berichten naar je teamleden sturen via de chatfunctie. Je kan een bericht sturen naar een teamlid, een team of een groep die je zelf hebt gemaakt. Zo hou je alle communicatie in één tool. Tijdens het plannen of uren accorderen kan je tegelijk de chat openen zonder de pagina te moeten verlaten, handig als je snel iemand een vraag wilt stellen over een bepaalde shift die je wilt goedkeuren.

Wil je weten hoe deze features werken? Bekijk al onze handleidingen over communicatie.