Uren bewerken

Lees in dit artikel hoe je meerdere urenregels in één keer kan aanpassen.

Deze week bijgewerkt

Een urenregel kan je makkelijk bewerken door erop te klikken. In het venster kan je het nodige aanpassen en dan goedkeuren.

Soms wil je meerdere urenregels aanpassen. Je wilt bijvoorbeeld van meerdere urenregels ziekteuren maken of aan meerdere uren pauzes toevoegen. Dat kan gelukkig op een snellere manier.

Weergave: per teamlid

Volg deze stappen om meerdere urenregels aan te passen:

1. Klik op 'Tools' rechtsboven.

2. Kies 'Meerdere urenregels aanpassen'.

3. Vink de urenregels aan die je wilt aanpassen. Je kan alle uren van een teamlid aanvinken door op de checkbox naast de naam te klikken of alle shifts van een dag of week door op de checkbox naast de dag of week te klikken.

4. Klik onderaan op 'Actie uitvoeren'.

5. Kies 'Urenregels bewerken'.

6. Duid de velden aan die je wilt aanpassen

7. Klik op 'Opslaan'.

Je kan de volgende velden aanpassen:

• Starttijd/eindtijd

• Maaltijdvergoeding

• Opmerking

• Pauzeduur

• Type uur

• Uur in team

Weergave: als tabel

Volg deze stappen om meerdere urenregels aan te passen:

1. Vink de urenregels aan die je wilt aanpassen. Als je klikt op de checkbox bovenaan, dan duid je alle shifts aan. Klik je naast een groepering, dan duid je alle shifts binnen die groepering aan en klik je naast een enkele shift, duid je enkel die shift aan.

2. Klik dan onderaan op 'Actie uitvoeren'.

3. Kies 'Urenregels bewerken'.

4. Duid de velden aan die je wilt aanpassen

5. Klik op 'Opslaan'.

Je kan de volgende velden aanpassen:

• Starttijd/eindtijd

• Maaltijdvergoeding

• Opmerking

• Pauzeduur

• Type uur

• Uur in team