Open API

Lees hier wat een open API doet en hoe je het kan activeren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Eitje heeft een open API, dat betekent dat je data vanuit Eitje kan inladen in een andere software.

Wat doet een open API?

Dankzij een open API kan je data vanuit Eitje inladen in andere software. Enkele voorbeelden van wat je kan doen:

• Uren importeren in een BI-tool, zodat je deze kan vergelijken met je omzet en overige kosten.

• De omzetten tegen de gewerkte uren afzetten en automatisch (maandelijks of wekelijks) fooi verdelen.

• De informatie en contactgegevens van teamleden uit Eitje in een ander systeem laden en in sync houden.

• Ziekmeldingen van teamleden ophalen uit Eitje.

Indien je andere data wilt ophalen uit Eitje, contacteer ons hierover, zodat we kunnen kijken wat mogelijk is. We staan verder altijd open voor feedback over de open API. Ook bij problemen kan je contact met ons opnemen.
ā€‹

Open API activeren

Volg deze stappen om de open API te activeren.

1. Check bij de partner of zij al een koppeling hebben met Eitje.

2. Indien ze nog geen koppeling hebben, vraag hen om contact met ons op te nemen voor een korte afspraak, zodat we kunnen nagaan of een koppeling mogelijk is. Dat kan via support@eitje.app

3. Als een koppeling mogelijk is of al bestaat, ga dan naar Eitje en klik rechtsboven op het menu en dan 'Vestigingsinstellingen'.

4. Je zit nu in de instellingen waar je bovenaan de koppelgegevens ziet voor de open API. Geef de username en password door aan de partner zodat ze de koppeling kunnen realiseren.

āš ļø Let op: Je moet admin zijn in alle vestigingen van de organisatie om de koppelgegevens te kunnen inzien.

Handleiding voor partners

Via onderstaande link kunnen partners informatie vinden over hoe ze de open API kunnen koppelen met hun product. Je kan deze met hen delen:
ā€‹https://documenter.getpostman.com/view/443091/2s9YXk2gBR#5ab26a2c-20b6-4887-a487-6a9a340415d8