Organisatie-instellingen

Dit artikel bespreekt de instellingen die je op organisatieniveau kan instellen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je komt bij de organisatie-instellingen door rechtsboven op het menu te klikken en dan op 'Vestigingsinstellingen'. Dan kan je aan de linkerkant wisselen naar 'Organisatie-instellingen'.

Communicatie in organisatie

Als je deze optie aanzet kunnen teamleden nieuwsberichten plaatsen die zichtbaar zijn voor de hele organisatie.

Tijdsinstellingen

Stel de afronding van de start- en eindtijd van shifts in. Dit kan op de minuut nauwkeurig of per 5, 10, 15, of 30 minuten.

Contractinstellingen

Teamleden kunnen in hun account hun eigen salaris zien, als je dat liever niet wilt, kan je deze knop aanzetten. Dan kunnen ze hun salaris niet meer zien.
ā€‹