Persoonlijke instellingen

Dit artikel behandelt de profielinstellingen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je komt bij de profielinstellingen door rechtsboven op het menu te klikken en dan op 'Persoonlijke instellingen'.

Profielinformatie

Onder de profielinformatie kan je alle persoonlijke info invullen en een foto toevoegen.

Het extern ID kan je zelf invullen of wordt ingevuld door een HR-koppeling. Ook kan je in het profiel aangeven of je automatisch uitgeklokt wilt worden. Wat dat precies betekent lees je hier.

Wachtwoord wijzigen

Wil je je wachtwoord wijzigen, dan kan je dat hier in de profielinstellingen doen.

āš ļø Let op: Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig, hou hier rekening mee bij het resetten van je wachtwoord.
ā€‹

Instellingen & notificaties

In dit kopje kan je de taal aanpassen. Je kan wisselen tussen Nederlands en Engels.

Hier kan je ook aangeven waarover je e-mails wilt ontvangen.

• Mails over shifts

• Mails over aflopende contracten (indien je dit uitzet, kan je dit ook nakijken bij de notificaties op de webversie van Eitje).

• Mails over verjaardagen (indien je dit uitzet, kan je dit ook nakijken bij de notificaties op de webversie van Eitje).

Agenda synchroniseren

Wil je graag je shifts terugzien in je persoonlijke agenda? Dan kan je je agenda synchroniseren met het rooster in Eitje. In dit artikel vind je de stappen terug.