Maaltijdvergoeding

Je kan maaltijdvergoedingen toevoegen aan shifts en urenregels.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan een maaltijd toevoegen aan een shift of urenregel. Er zijn twee plekken waar je maaltijdvergoedingen kan aanmaken.
ā€‹
Je kan het doen bij het maken van een shift. Bij 'Maaltijd toevoegen' klik je op '+ Maaltijd'.

Of je kan het doen via de instellingen. Klik rechtsboven op het menu > Vestigingsinstellingen > Urenregistratie > Maaltijdvergoeding.

We hebben je al enkele standaardvergoedingen ingevuld (ontbijt, lunch, diner). Selecteer welke vergoeding je wilt activeren door het vinkje aan te zetten. Je kan ook zelf een eigen vergoeding aanmaken.

šŸ’” Tip: Sommige klanten gebruiken de maaltijdvergoeding ook voor andere soort vergoedingen. Zo kan je bijvoorbeeld ook een reisvergoeding toevoegen. Je kan de vergoeding noemen zoals je wilt.

Alle geactiveerde maaltijden kan je aanduiden in de planning en de urenregistratie in een shift of urenregel. Als jullie het kloksysteem gebruiken, kunnen teamleden bij het uitklokken ook aangeven of ze een maaltijd hebben genuttigd.

āš ļø Let op: Je kan geen geldbedrag aan de vergoeding koppelen. Je kan enkel aangeven of een shift een bepaalde maaltijd of vergoeding krijgt. In een export kan je dan het aantal vergoedingen zien, maar geen bedragen.