Hantera mitt konto
Betalmedel
Lägg till eller ta bort ett betalkort

Lägg till flera privat- och företagskort

Gustav avatar
Skrivet av Gustav
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lägg till betalmedel

Om du vill lägga till ett till betalkort går du in under Meny och Betalkort. Här ser du alla betalkort som är inlagda i appen och hur mycket krediter du har tillgodo att köra för.

Klicka på pluset i övre högra hörnet för att lägga till ett nytt kort. Döp ditt kort under Namn på kortet för att lättare särskilja på exempelvis privat- och företagskort.

Godkänn med bank-id

När du lägger till ett betalkort i appen autentiserar du ett köp på 0 kr. När du går återvänder från bank-id-appen till elbilio-appen behöver du gå via dina öppna appar.

Ta bort betalmedel

Vill du ta bort ett betalkort kan du mejla oss på hej@elbilio.se och ange de fyra sista siffrorna på ditt kort så ordnar vi det åt dig.