Boka, hyra och ladda fordonet
Använda fordon
Vem får köra fordonet under min hyra?

Regler för chaufför och övningskörning

Gustav avatar
Skrivet av Gustav
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Andreförare

Det är tillåtet att en annan person kör fordonet, på villkoren att:

• den som kör har ett godkänt elbilio-konto,

• den som kör har behörighet att framföra fordonet, och

• personen som gjort bokningen är med i bilen under resan.

Personen som har hyran på sitt elbilio-konto är ansvarig för fordonet under hela resan.

Övningskörning

Det är inte tillåtet att övningsköra i elbilios fordon och försäkringen täcker inte kostnader i detta fall.

Allmänna villkor

Klicka på länkarna nedan för att läsa våra allmänna villkor och villkor för självriskreducering.