Garageportar
Carl avatar
Skrivet av Carl
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Garageportar öppnas på olika sätt och hur du får tillgång till respektive port är angivet i instruktionerna för fordonet samt ligger i din bokningsbekräftelse.

Vanligtvis öppnas port få följande sätt:

Kod - Öppnas porten med kod är koden angiven i din bokningsbekräftelse.

Nyckeltagg - Gäller främst slutna pooler.

App - Vissa portar har stöd för portöppning direkt i vår app.

Portar och dörrar med stöd för öppning via app

När du har en aktiv bokning finns en knapp för portöppning i samma vy där du låser upp fordonet.

Trycker man på den finns möjlighet att öppna porten via Bluetooth eller datatrafik.

Portöppning via Bluetooth är markerat med en blå symbol enligt bilden.

Portöppning via datatrafik är markerat med en orange symbol enligt bilden.

Finns det stöd för flera portar finns dessa med i lista.

Vid problem med porten, pröva öppna med bluetooth (blåsymbol) och mobildata (orange symbol).

1.) Säkerställ att du har aktiverat bluetooth och stå nära porten så Bluetooth-signalen når styrenheten. Då blir portknappen blå. Tryck på knappen, testa flera gånger tills porten öppnas.

2.) Fungerar inte bluetooth (blå symbol) backa från porten tills portknappen blir till en orange symbol och appen ansluter med mobildata. Tryck på orange symbol ett par gånger tills porten öppnas.