UKK [SUOMI]
Miten voin maksaa vuokran?
Rain avatar
Written by Rain
Updated over a week ago

Käyttäessäsi sovellustamme sinun on lisättävä voimassa oleva maksukortti kohtaan ”Maksutavat”. Huoma, että kortissa on oltava käytössä ”suojatut verkko-ostokset” -toiminto tai muita pankkipalveluntarjoajasi edellyttämiä asetuksia voidaksesi tehdä verkkomaksuja.

Vastaanotamme maksuja käyttämällä Stripen suojattua maksunkäsittelyalustaa, joka antaa sujuvan ja turvallisen maksukokemuksen. Voit lukea lisää siitä, miten Stripe käsittelee tietosuoja-asioita Stripen tietosuojakeskuksesta.