UKK [SUOMI]
Mistä voin noutaa ajoneuvon ja mihin voin palauttaa sen?
Rain avatar
Written by Rain
Updated over a week ago

Näet kaikki nouto- ja palautusalueet sovelluksen kartalla. Voit nähdä kaikki alueet ennen vuokrauksen aloitusta.

Tärkeää: Kun käytät Beast Rent -sovellusta, sinun on palautettava vuokra-auto sallittujen alueiden sisäpuolelle. Ennakkovaraukset pitää palauttaa valitsemallesi palautusalueelle.

Jos alueita on useammissa kaupungeissa tai sijainneissa maassa (esim. Viro: Tallinna, Tartu ja Pärnu), voit aloittaa vuokran yhdessä kaupungissa ja päättää sen toiseen. (esim., Tallinna > Tartu tai Helsinki > Espoo ja niin edelleen) ✅

Erikoissäännöt pätevät vuokrauksiin Riikasta ja Vilnasta: Kun vuokraat ja noudat auton Riikasta, voit palauttaa sen mihin tahansa operoimaamme kaupunkiin Baltiassa (Virossa, Latviassa tai Liettuassa)

Jos päätät vuokrauksen ollessasi sallittujen palautusalueiden ulkopuolella, perimme sinulta lisämaksun (lisämaksu on keskimäärin 40 euroa), jonka täsmällinen summa näytetään sovelluksessa palautuksen yhteydessä riippuen paikasta, johon haluat jättää ajoneuvon. Tällöin voit joko hyväksyä maksun tai jatkaa vuokraa, kunnes palautat ajoneuvon sallitun palautusalueen sisäpuolelle.

Et pysty palauttamaan ajoneuvoa kaupunkien ulkopuolelle (esim. et voi palauttaa autoa Tallinnan, Tartun, Pärnun, Helsingin, Oslon, Riikan, jne. ulkopuolelle edes maksamalla lisämaksun).