UKK [SUOMI]
Onko minun maksettava vuokrasta takuumaksu?
Rain avatar
Written by Rain
Updated over a week ago

Kyllä. Kun vuokraat sovelluksemme kautta, tarkista hinta sivustoltamme tai sovelluksesta nähdäksesi vaadittavan takuumaksun summan, joka riippuu ajoneuvon mallista.

Käytämme takuumaksuja välttääksemme sääntöjen noudattamiseen liittyviä ongelmia.

Takuumaksu palautetaan vain, jos vuokra maksetaan onnistuneesti. Jos vuokran maksu ei onnistu, ei takuumaksua palauteta ennen kuin saamme maksun.

Huomaa, että jos tiliisi liittyy erääntyneitä maksuja, sakkoja tai sopimussakkoja, summa vähennetään automaattisesti. Jos maksuja ei voida periä onnistuneesti annetulta maksutavalta, käyttäjälle lähetetään kolme muistutusta maksusta. Jos näitä varoituksia ei oteta huomioon, otamme yhteyttä perintätoimistoon, käyttäjän nimi lisätään julkiseen velkaluetteloon ja/tai asia ratkaistaan tuomioistuimessa.