UKK [SUOMI]
Voinko pysäköidä maanalaisille pysäköintialueille?
Rain avatar
Written by Rain
Updated over a week ago

Voit pysäköidä maanalaisille pysäköintialueille väliaikaisesti. Jos käytät Beast Rent -sovellusta, huomaa, että auton ja sovelluksen välinen yhteys voi olla heikompi, mikä hidastaa prosessia hieman.

P.S. Älä pysäköi Beast-ajoneuvoja maanalaisille pysäköintialueille, joissa ei ole mobiili- tai WiFi-yhteyttä. Syvillä maanalaisilla paikoitusalueilla yhteys autoon voidaan menettää, eikä sovellusta voida enää käyttää. Tällaisessa tapauksessa teknisen tiimimme on autettava, ja vuokraan lisätään 50 euron lisämaksu.