UKK [SUOMI]
Ajoneuvon akku on täysin tyhjä. Mitä minun pitäisi tehdä?
Rain avatar
Written by Rain
Updated over a week ago

Suosittelemme, että et anna akun tyhjentyä alle 30 kilometrin toimintamatkaan. Kaikissa ajoneuvoissa on palautettaessa oltava vähintään 40 kilometrin toimintamatka.

Jos akku tyhjenee kokonaan, ota ensin yhteyttä meihin. Voit ottaa meihin yhteyttä sovelluksessa, verkkosivuston chatti-ikkunassa tai soittamalla Beastin asiakaspalveluun, joka löytyy sovelluksesta.

Akun täydestä tyhjenemisestä perittävä sopimussakko on 300 euroa.