UKK [SUOMI]
Mitä teen, jos vuokraamani Tesla ei yhtäkkiä reagoi lainkaan komentoihin?
Mitä teen, jos vuokraamani Tesla ei yhtäkkiä reagoi lainkaan komentoihin?
Rain avatar
Written by Rain
Updated over a week ago

Jos Teslan näyttö ei käynnisty tai se sammuu yhtäkkiä, et voi laittaa ajoneuvoa ajotilaan, neutraaliin tai pysäköintitilaan. Suorita seuraavat toimet.

Model 3 ja Model Y

Pidä ohjauspyörän molemmilla puolilla olevia vierityspyöriä painettuna kymmenen sekuntia, niin keskeinen/päänäyttö käynnistyy uudelleen. Käynnistyksen aikana ilmatyynykuvake voi tulla näkyviin kojelaudassa ja saatat kuulla naksahtavia ääniä.

Model S ja X

Pidä ohjauspyörän molemmilla puolilla olevien vierityspyörien yläpuolella olevia painikkeita painettuna kymmenen sekuntia käynnistääksesi ajajan kojelaudan/näytön. Odota hetkinen, niin ajajan kojelauta/näyttö käynnistyy.

Pitämällä ohjauspyörän kahta vierityspainiketta painettuna voit käynnistää ajoneuvon suuren 17 tuuman näytön.