UKK [SUOMI]
Millainen sakko peritään, jos palautan ajoneuvon matalalla akun varauksella?
Millainen sakko peritään, jos palautan ajoneuvon matalalla akun varauksella?
Rain avatar
Written by Rain
Updated over a week ago

Kaikissa palautettavissa Beast-ajoneuvoissa on oltava vähintään 40 kilometrin toimintamatka.

Jos palautat sen laturiin, sakkoa ei peritä

● Jos palautat ajoneuvon alle 40 kilometrin toimintamatkalla etkä jätä sitä laturiin, sakko on 40 euroa. Jos palautat ajoneuvon noin 40 kilometrin toimintamatkalla ja viet sen lataukseen, sakkoja ei peritä.

● Jos palautat ajoneuvon alle 10 kilometrin toimintamatkalla, sakko on 300 euroa, vaikka jättäisit ajoneuvon laturiin.

Käyttäjä varmistaa, että ajoneuvon akun ilmaisin näyttää aina yli 40 kilometriä. Jos ilmaisin on laskenut alle 40 kilometrin, on käyttäjän vietävä ajoneuvo lähimmälle latausasemalle ja aloitettava lataus. Jos käyttäjä palauttaa ajoneuvon, jonka toimintamatka on alle 40 kilometriä eikä laita ajoneuvoa lataukseen, peritään häneltä 40 euron sopimussakko. Jos ajoneuvo palautetaan noin 40 kilometrin toimintamatkalla ja laitetaan lataukseen, sakkoa ei peritä. Jos vuokrakauden päätteeksi ajoneuvon toimintamatka on alle 10 kilometriä, on käyttäjän maksettava Beastille 300 euron sopimussakko muista olosuhteista riippumatta.