OSS [NORGE]
Hvordan aktiverer jeg autopiloten?
Markus avatar
Written by Markus
Updated over a week ago

I Model 3 må du skyve spaken til høyre (girskifte) ned to ganger mens du kjører.

I Model S og X må du trekke bil-til-bil-avstandsspaken på venstre side to ganger mot deg selv.

Du vil høre en kort klirring og ikonet av et bilratt blir blått og hvitt etter aktivering av autopiloten.

For å deaktivere autopiloten i Model 3 er det bare å skyve den samme høyre spaken opp én gang, bremse eller ta over rattet.

For å gjøre det i Model S og X, skyv venstre spak tilbake én gang, bremse eller ta over rattet.

Vær oppmerksom på at bilen kommer til å be deg om å trykke lett på rattet av og til for å være sikker på at du følger med på veien og er klar til å ta over når det trengs.

Ta en titt på følgende videoer før du bruker autopilot: