OSS [NORGE]
Må jeg betale depositum for leien?
Markus avatar
Written by Markus
Updated over a week ago

Ja. Ved leie gjennom appen vår, sjekk prisene på nettstedet vårt eller i appen direkte for å se det obligatoriske depositumet, som avhenger av bilmodellen.

Vi krever depositum for å forhindre problemer med samsvar.

Depositum refunderes bare dersom betalingen for leie ble gjennomført. Dersom betalingen for leie ikke ble gjennomført, vil depositumet ikke bli refundert før betalingen er mottatt.

Vær oppmerksom på at hvis det er en utestående saldo, bøter eller straffegebyrer knyttet til kontoen din, blir beløpet trukket automatisk. Hvis det ikke er mulig å trekke beløpet fra den angitte betalingsmetoden, vil brukeren få tre påminnelser om å utstede betaling. Å ignorere disse advarslene fører til at vi sender saken til inkasso, legger til brukerens navn i det offentlige gjeldsregisteret og/eller tar saken til retten.