OSS [NORGE]
Hva gjør jeg hvis den leide Teslaen plutselig ikke virker som den skal?
Hva gjør jeg hvis den leide Teslaen plutselig ikke virker som den skal?
Markus avatar
Written by Markus
Updated over a week ago

Hvis Tesla-skjermen ikke slår seg på eller slås av tilfeldig eller du ikke klarer å sette bilen i kjør-, fri- eller parkeringsmodus, må du utføre følgende trinn.

For Model 3 og Model Y

Trykk og hold inne begge rullehjulene på hver side av rattet i opptil 10 sekunder, og hoved-/sentralskjermen starter på nytt. Under omstart kan du se kollisjonsputeikonet bli synlig i dashbordet og høre noen klikkelyder.

For Model S og X

For førerens dashbord/skjerm, trykk og hold begge knappene over rullehjulene inne på hver side av rattet i opptil 10 sekunder. Vent litt, og sjåførenes dashbord/skjerm starter på nytt.

Ved å holde nede de to rulleknappene på rattet kan du starte bilens store 17-tommers skjerm på nytt.