OSS [NORGE]
Hva er Beast Bucks, hvordan og hvor kan jeg bruke dem?
Markus avatar
Written by Markus
Updated over a week ago

Beast Bucks er i hovedsak kreditt som du kan bruke til å betale for leie i Beast Rent-appen!

For å vinne Beast Bucks-kreditt, må du først motta en Beast-token.

Det er forskjellige måter å tjene tokens på, for eksempel å dele din personlige kampanjekode med venner eller bruke eksklusive kampanjekoder. Tokenene kan brukes til å snurre Beasts lykkehjul for å vinne Beast Bucks. Du finner din personlige kampanjekode under menypunktet «Kampanjekode». Sørg for å dele den med venner som ikke har Beasted ennå! På denne måten får du og de en token, og derfor sjansen til å vinne Beast Bucks!

Beast Bucks-regler:

• Den som deler kampanjekoden og distributørens venner må alle verifisere førerkortet sitt og legge til en betalingsmetode for at registreringen skal anses som gyldig og token brukes.

• Distributøren av kampanjekoden kan maksimalt motta 10 token, så bonusen blir bare brukt for de ti første gyldige registrerte vennene selv om det er flere.

• Den som bruker en kampanjekode for første gang får alltid en token, selv om distributørens grense på 10 er nådd.

Beast Bucks kan ikke trekkes tilbake eller brukes til å betale for leie av luksusmodeller på https://beast.rent