Miten voin liittyä Beast Partneriksi?
Markus avatar
Written by Markus
Updated over a week ago

Liittyminen on todella helppoa, seuraa vain alla olevia vaiheita tai katso lyhyt opetusvideomme.

1. Lataa Beast Rent -sovellus, jos et ole sitä vielä tehnyt.

⭢ Saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

1. Luo tili ja napauta valikosta "Ryhdy partneriksi" -painiketta.

2. Yhdistä Tesla-tilisi ja lisää ajoneuvosi.

3. Ilmoita nouto- ja palautus aika sekä paikka sovelluksessa.

4. Otamme sinuun yhteyttä, tiedotamme mahdollisista tarvittavista lisätiedoista erikseen.

5. Jos ajoneuvosi täyttää vaatimuksemme, se aktivoidaan vuokrattavaksi.

Beast Partner -ohjelmaan liittymisen vaatimukset ajoneuvolle ovat seuraavat:

• Rekisteröity johonkin maahan, jossa Beast on aktiivinen.

• Tesla-mallit, jotka on valmistettu vuodesta 2018 lähtien.

• Kilometrilukema enintään 100 000 km luovutushetkellä.

• Hyvässä kunnossa (ei merkittäviä esteitä, vaurioita tai teknisiä virheitä).

• Voimassa oleva pakollinen liikennevakuutus.

• Ajoneuvossa ei ole rakenteellisia muutoksia.

• Valmistettu EU-markkinoille (esim. EU-latausportti).

Jos ajoneuvosi täyttää nämä ehdot, olet valmis liittymään Beast Partneriksi.