BEAST PARTNERS [SUOMI]
MUUT KYSYMYKSET
Voinko liittyä Beast Partnersiin, jos ajoneuvoni on rahoitusyhtiön omistama?
Voinko liittyä Beast Partnersiin, jos ajoneuvoni on rahoitusyhtiön omistama?
Markus avatar
Written by Markus
Updated over a week ago

Voit liittää Teslasi Beast Partners -ohjelmaan sovelluksen kautta riippumatta ajoneuvon omistusrakenteesta ja kattava vakuutuksemme aktivoituu, kun se on otettu käyttöön vuokrausta varten. On kuitenkin tärkeää huomata, että Beast ei ota vastuuta mistään sopimuksista, jotka estävät sinua listaamasta ajoneuvoasi alustallamme.

Ennen kuin liityt Beast Partnersiin, suosittelemme tarkistamaan rahoitusyhtiösi kanssa, ettei rajoituksia tai kieltoja ajoneuvon vuokraamiselle ole.