Faglige spørsmål
Har du funnet feil i kurset?

Det hender at det sniker seg inn feil i kurset og vi setter pris på at dere gir beskjed.

Ingrid Jakobsson avatar
Skrevet av Ingrid Jakobsson
Oppdatert over en uke siden

Q: Hva gjør dere for å hindre feil i kurset?

A: Vi har flere kontrollsjekker i kursproduksjonen for å hindre at det dukker opp feil i kurset. Vi arbeider hardt for å sikre at materialet som blir publisert i kurset er så nøyaktig og korrekt som mulig. Likevel kan det hende at noen feil kan unnslippe oppmerksomheten vår.

Q: Hva skal jeg gjøre hvis jeg finner en feil i kurset?

A: Hvis du finner en feil i kurset, vennligst ta kontakt med oss via chatten. En av våre nettlærere vil følge opp og sørge for at feilen blir rettet så snart som mulig.

Q: Hvordan kan jeg være sikker på at alt i kurset er riktig?

A: Vi gjør vårt ytterste for å sikre at alt i kurset er så nøyaktig og korrekt som mulig. Vi forstår viktigheten av å levere pålitelig og verifisert informasjon til våre studenter. Vi har mange kontrollsjekker på plass for å sikre at alt i kurset er riktig. Likevel kan det hende at noen feil kan unnslippe oppmerksomheten vår. Derfor oppfordrer vi deg til å kontakte oss hvis du finner noe som ikke er riktig, slik at vi kan rette det opp så snart som mulig.

Q: Hva kan jeg forvente etter å ha rapportert en feil i kurset?

A: Etter at du har rapportert en feil i kurset, vil en av våre nettlærere følge opp saken og sikre at feilen blir rettet så snart som mulig. Vi setter pris på tilbakemeldingene dine og takker deg for hjelpen med å forbedre kurset.

Q: Hvordan kan jeg bidra til å forbedre kurset?

A: Hvis du ønsker å bidra til å forbedre kurset, kan du gi oss tilbakemelding på det du mener vi kan gjøre bedre. Vi setter pris på alle tilbakemeldingene våre studenter gir oss og bruker dem til å forbedre kurset for fremtidige studenter.