Traag internet

Last van traag internet op locatie?

Rens van Aarden avatar
Geschreven door Rens van Aarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je merkt dat je internetverbinding traag is, kan het zijn dat je je op een locatie bevindt waar het bereik van de provider waarmee wij samenwerken niet optimaal is. Dit kan gebeuren in gebieden met slechte dekking of als er veel gebruikers op hetzelfde netwerk zitten.

Een eenvoudige oplossing kan zijn om je toestel te herstarten. Hierdoor kan je apparaat opnieuw verbinding maken met de provider, wat soms helpt om een betere verbinding te krijgen.

Als je aanhoudende problemen hebt met traag internet, kun je contact opnemen met onze klantenservice. We kunnen je dan eventueel overzetten naar het netwerk van een andere provider, mits we daar een contract mee hebben. Zo zorgen we ervoor dat je weer kunt genieten van een stabiele en snelle internetverbinding.

Heb je hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!