Alle collectiesSimkaart/eSIM Amerika - Bol.com
Wanneer ontvang ik de eSIM voor Amerika?
Rens van Aarden avatar
Geschreven door Rens van Aarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uw eSIM voor Amerika wordt geactiveerd op de door u gekozen datum. De activatie gebeurt tijdens kantooruren in New York. Dit betekent dat u de melding voor activatie kunt ontvangen volgens de tijdzone van New York. Zodra de activatie is voltooid, ontvangt u een melding op uw telefoon met instructies om de eSIM te installeren.

Hoe stel ik mijn eSIM in zodra ik in Amerika ben?

Zodra u in Amerika bent, moet u enkele instellingen op uw telefoon aanpassen om uw eSIM te activeren voor mobiele data.

Voor iPhone-gebruikers:

1. Ga naar ‘Instellingen’ op uw iPhone.

2. Tik op ‘Mobiel netwerk’.

3. Selecteer ‘Mobiele data’ en kies de Amerikaanse eSIM als de actieve sim voor mobiele data.

Voor Android-gebruikers:

1. Open ‘Instellingen’ op uw Android-toestel.

2. Ga naar ‘Netwerk & internet’ > ‘Simkaarten’.

3. Selecteer ‘Mobiele data’ en kies de Amerikaanse eSIM als de simkaart die u wilt gebruiken voor mobiele data.

Belangrijk: Pas deze instellingen aan zodra u aankomt in Amerika om direct gebruik te kunnen maken van uw mobiele data.