Tositteen lisääminen asiakkaan puolesta

Kirjanpitäjänä voit tarvittaessa lisätä asiakkaan puolesta tositteita eTaskuun verkkoportaalin kautta.

Pekka Äijälä avatar
Tekijä: Pekka Äijälä
Päivitetty yli viikko sitten

Kirjanpitäjäjä voi lisätä asiakkaan puolesta tositteita eTaskuun verkkoportaalin kautta. Valitse asiakaslistasta yritys, jolle haluat aineistoa lisätä. Siirry kyseiselle kuukaudelle ja lisää tosite.

1. Klikkaa harmaata Tosite+ -painiketta

2. Oikeaan sivuun aukeaa tositteen tiedot

3. Lisää tositteen kuva klikkaamalla lisää tiedosto tai pudottamalla haluamasi tiedosto ikonin päälle (drag and drop). Tositteen tiedoissa voit voit määritellä kenen käyttäjän kuitista on kyse ja lisätä muut tiedot

3. Tallennuksen jälkeen tosite siirtyy listaukseen odottamaan käsittelyä. Tapahtumalokiin jää merkintä lisätystä tositteesta