Kortin aktivointi

Virtuaalinen kortti on käytettävissä heti ja fyysisen kortin saat aktivoitua näppärästi käyttöön Myntin mobiilisovelluksen kautta.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

Ohjevideo kortti a+ aktivointiin:

Myntin mobiilisovelluksen pääset lataamaan App Storesta ja Google Play sovelluskaupoista.

1. Virtuaalinen kortti

Virtuaalinen kortti on heti tilauksen jälkeen aktiivinen sekä käytettävissä, eli se ei vaadi erillisiä toimenpiteitä. Voit lisätä kortin puhelimesi mobiililompakkoon sekä tehdä sillä verkko-ostoksia, jotka pääset vahvistamaan Myntin mobiilisovelluksen kautta.

Verkko-ostoksien vahvistamiseen löydät lisää apuja täältä.

2. Fyysinen kortti

Myntin mobiilisovelluksen kautta aktivoit fyysisen kortin käyttöön. Kortin aktivoinnin voit tehdä kahdella eri tapaa: kuvaamalla QR-koodin tai syöttämällä kortin takaa löytyvän Token XXXXXX -koodin Myntin sovellukseen.

Tämän jälkeen kortilla tulee vielä tehdä ensimmäinen ostos maksupäätteellä antamalla PIN-koodi, jonka jälkeen kortti on viimeistelty käytettäväksi. PIN-koodin löydät Myntin mobiilisovelluksen kautta, johon löydät lisää apuja myös täältä.

2.1. Aktivoi kuvaamalla QR-koodi tai tunnusluvulla

Avaa Myntin mobiilisovellus → Koti → Aktivoi kortti → Skannaa QR-koodi tai syötä tunnusluku manuaalisesti