Korttikumppanimme Mynt

Kortti a+ yrityskortin myöntää Mynt AB. Lue lisää korttikumppanistamme sekä tutustu kuinka Mynt näyttäytyy eTaskussa.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

Mynt

• Mynt AB on ruotsalainen vuonna 2019 perustettu yritys, jolla on Ruotsin finanssivalvonnan myöntämä toimilupa sähköisen rahan liikkeellelaskuun

• Mynt tarjoaa Ruotsissa asiakkailleen omaa maksukorttiaan ja tekee vastaavanlaista yhteistyötä myös muiden toimijoiden kanssa

• Teknologiakumppanina heillä on suomalainen uranuurtaja Enfuse

• Myntin korttikumppanina toimii Visa

Miten päädyimme eTaskulla Myntin kanssa kumppanuuteen?

Meille eTaskulla yritysten arjen prosessien helpottaminen on ollut lähtökohta alusta alkaen. Mietimme huolella, millä tavalla pystymme helpottamaan asiakkaidemme arkea entisestään ja lopulta oli selvää, että maksukortin tuominen eTaskun palveluun on seuraava looginen askel. eTaskun omalla maksukortilla pystymme virtaviivaistamaan entisestään yritysten kulujen hallintaa, reaaliaikaistamaan yrityksen ja tilitoimiston yhteistyötä, sekä tarjoamaan modernin maksukorttikokemuksen asiakkaillemme. Kumppaniksi valikoitui ruotsalainen Mynt, joka oli meille sopivin kumppani yrityksiemme samankaltaisten arvojen ja korkealle priorisoidun käyttäjäkokemuksen johdosta. Olemme eTaskulla todella innoissamme, kun voimme uudella korttituotteella palvella asiakkaitamme entistä paremmin jatkossa.

Olli Kivelä, Toimitusjohtaja - eTasku Solutions Oy

Kuinka Mynt näyttäytyy eTaskussa?

Kortin tilausprosessi alkaa eTaskun verkkoportaalista, josta käyttäjä ohjataan turvallisesti Myntin web-sovellukseen aloittamaan korttihakemuksen teko. Koska Mynt AB toimii kortti a+:n myöntäjänä, kortin varsinainen tilausprosessi viedään loppuun heidän käyttöliittymässään.

Myntin web-sovelluksessa pääkäyttäjät voivat hallinnoida ja tilata sekä fyysisiä että virtuaalisia kortteja, asettaa ja muokata käyttörajoja sekä seurata analytiikkaa.

Myntin mobiilisovellusta tarvitaan kortin aktivoinnin lisäksi mm. verkko-ostosten vahvistamiseen sekä PIN-koodin tarkastamiseen.

Mikäli kysyttävää herää mieleen, eTaskun asiakaspalvelu auttaa myös kaikissa korttiin liittyvissä kysymyksissä.

asiakaspalvelu@etasku.fi
02 480 841 76

Onko Mynt pankki?

Mynt ei ole pankki, vaan he toimivat eTaskun korttikumppanina ja sen myöntäjänä. Lisäksi Mynt-tilillä ei ole tilinumeroa, IBAN- tai BIC-numeroa, joten rahaa ei voi siirtää Mynt-tililtä toisen pankin pankkitilille.

Lisätietoa löydät korttikumppanistamme Myntistä täältä.