Käteisnostot automaatilta

Voit halutessasi aktivoida nostot pankkiautomaatista käyttöösi, niin saat nostettua kortti a+:lla käteistä automaatin kautta.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

Voit aktivoida Myntin mobiilisovelluksessa käteisnostot automaatilta käyttöön fyysiselle kortille. Halutessasi voit tehdä aktivoinnin myös Myntin web-sovelluksen kautta Korttini -välilehden kautta.

Avaa Myntin mobiilisovellus → Kortit → Nostot pankkiautomaatista

Käyttäjä voi tehdä enintään 5 nostoa päivässä, 10 nostoa viikossa ja enintään 25 nostoa kuukaudessa. Kokonaismäärä nostoa kohden päivässä on 500 euroa ja viikossa yhteensä 2000 euroa.

Pankkiautomaateilta tehdyistä käteisnostoista veloitetaan 4€/nostokerta. Mikäli käteistä nostetaan ulkomailla eri valuutassa, nostosummaan lisätään 1,95% kulu.