Varoita alhaisesta saldosta

Voit aktivoida varoituksen alhaisesta saldosta, jolloin saat ilmoituksen, mikäli tilin käytössä oleva saldo laskee alle määritetyn summan.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

Mynt web-sovelluksen kautta pääkäyttäjänä voit asettaa varoituksen alhaisesta saldosta, jolloin saat ilmoituksen, kun saldo laskee alle määritetyn summan.

Ilmoitus perustuu tilin käytettävissä olevaan summaan. Mikäli sinulla on luottoa, tulee arvo syöttää negatiivisena (esim. sinulle on myönnetty 5000 euroa luottoa ja haluat ilmoituksen, kun kulutettavaa on alle 1000 euroa, aseta tällöin arvoksi -4000 euroa).

Klikkaamalla "Varoita alhaisesta saldosta” pääset tekemään seuraavia muutoksia:

• Muuta ilmoitussääntöjä → Aseta hälytyssaldoraja (tällöin pääkäyttäjille ilmoitetaan, kun saldo alittaa asetetun summan)

• Alhaisen saldon hälytys pois käytöstä → Aktivoi / poista käytöstä

Avaa Myntin web-sovellus → Tili → Asetukset