Kortti a+
Kortin toiminnot ja ominaisuudet
Kuitin kuvaaminen korttitapahtumalle eTaskussa

Tehtyäsi ostoksen kortti a+:lla, voit kuvata kuitin suoraan korttitapahtumalle eTaskun mobiilisovelluksen lähettämän ilmoituksen avulla.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

Kortti a+:lla tehdyistä ostoksista saat puhelimeesi eTaskulta ilmoituksen uudesta korttitapahtumasta, jolle pääset suoraan kuvaamaan kuitin. Näet myös eTaskun mobiilisovelluksen Kortti -valikosta kootusti kuukauden täsmäytetyt ja täsmäyttämättömät korttitapahtumat, joilta puuttuu vielä kuitin kuva.

1. Klikkaa eTaskun ilmoitusta uudesta korttitapahtumasta

2. eTasku avaa kyseisen korttitapahtuman näkyvillesi

3. Lisää kuitti eTaskuun + Uusi tosite -painikkeesta

4. Täydennä tositteen tiedot

5. Paina Tallenna ja täsmäytä

6. Valmista tuli!

Mikäli et saa puhelimeesi eTaskulta ilmoitusta uusista korttitapahtumista, voit tarkistaa puhelimesi asetuksien kautta, ovatko ilmoitukset sallittuja eTaskun sovelluksen osalta. Mikäli eivät, voit vain aktivoida ilmoitukset käyttöön.

Voit myös jälkeenpäin lisätä kuitin korttitapahtumalle, johon lisää apuja löydät täältä.