Lisää Google Pay

Lisäämällä kortin Google Payhin, maksukorttisi kulkevat aina puhelimesi mukana ja voit tehdä maksuja näppärästi sekä turvallisesti.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

1. Lisää kortti Myntin mobiilisovelluksen kautta Google Payhin

Avaa Myntin mobiilisovellus → Kortit → Valitse kortti → Lisää palveluun Google Pay

2. Lisää kortti Google Walletin kautta

Google Pay ‑sovellus on nyt Google Wallet ‑sovellus. Jos sinulla on jo Google Pay ‑sovellus, sinun ei tarvitse ladata uutta sovellusta, mutta Google suosittelee päivittämään sovelluksen uusimpaan versioon. Siirry siis lisäämään maksukortti (lisää uusi credit- tai debit-kortti).

1. Lataa Google Wallet -sovellus puhelimeesi

2. Avaa sovellus ja valitse maksukortti

3. Valitse uusi credit- tai debit-kortti (kameran avulla tai lisäämällä tiedot manuaalisesti)

4. Tallenna

5. Lue myöntäjän ehdot ja valitse Hyväksy

6. Valmista - kortti on käytettävissäsi Google Walletin kautta!