Lisää Apple Pay

Lisäämällä kortin Apple Payhin, maksukorttisi kulkevat aina puhelimesi mukana ja voit tehdä maksuja näppärästi sekä turvallisesti.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

1. Lisää kortti Myntin mobiilisovelluksen kautta Apple Payhin

Mynt lähettää tekstiviestitse vahvistuksen, kun korttisi on valmis ja voit alkaa käyttää Apple Payta.

Avaa Myntin mobiilisovellus → Kortit → Valitse kortti → Lisää Apple-lompakkoon

2. Lisää kortti Apple-lompakon kautta

Avaa Lompakko sovellus → Klikkaa oikean yläkulman plus-painikkeesta → Valitse Mynt → Kirjaudu Myntin mobiilisovelluksella