Kortti a+
Kortin hakeminen ja käyttöönotto
Käyttäjätunnuksen aktivointi ilman kortin tilaamista

Myntin käyttäjätunnus voidaan aktivoida myös manuaalisesti käyttöön, mikäli käyttäjälle ei haluta tilata korttia.

Elina avatar
Tekijä: Elina
Päivitetty yli viikko sitten

eTaskuun lisättyjen käyttäjien tiedot siirtyvät automaattisesti Myntiin. Käyttäjä saa Myntiltä sähköpostitse viestin, joka sisältää linkin Myntin käyttäjätunnuksen aktivointiin, kun käyttäjälle tilataan ensimmäinen kortti.

Mikäli käyttäjälle ei haluta tilata korttia, mutta hänen käyttäjätunnuksensa Myntissä halutaan muuten aktivoida, pääkäyttäjä voi lähettää kutsun käyttäjätunnuksen aktivointiin myös manuaalisesti Myntin web-sovelluksessa.

Tätä toiminnallisuutta voi hyödyntää tilanteessa, jossa tiettyjen käyttäjien tulee päästä hallinnoimaan käyttäjien ja korttien tietoja Myntissä, mutta kyseiselle käyttäjälle ei haluta tilata korttia käyttöön. Tämän lisäksi kyseistä ominaisuutta voidaan hyödyntää silloin, kun käyttäjän jo saama kutsu on vanhentunut tai se on vahingossa poistettu.

Kirjaudu Myntin web-sovellukseen (pääkäyttäjä) → Käyttäjät ja kortit → Valitse haluttu käyttäjä → Paina Sähköpostikutsu "Lähetä"

Käyttäjälle on mahdollista asettaa Myntissä kolme eri roolia: Kortin käyttäjä, kirjanpitäjä ja ylläpitäjä.

Kortin käyttäjällä voi olla hänelle tilattuja kortteja, joilla voi tehdä ostoksia asetettuun käyttörajaan asti. Kortin käyttäjä voi nähdä vain omat maksutapahtumansa.

Kirjanpitäjän roolissa on mahdollista nähdä kaikkien käyttäjien maksutapahtumat. Kirjanpitäjän roolissa ei kuitenkaan lähtökohtaisesti luoda Myntin palveluun omia käyttäjätunnuksia, sillä kirjanpitäjät näkevät maksutapahtumat eTaskussa.

Ylläpitäjällä on pääsy kaikkiin ominaisuuksiin. Ylläpitäjä voi tehdä muutoksia käyttäjiin ja tilata kortteja kaikille käyttäjille, sekä tehdä muutoksia käyttäjien ja korttien asetuksiin. Ylläpitäjät voivat nähdä kaikkien käyttäjien maksutapahtumat Myntissä.

Kirjaudu Myntin web-sovellukseen (pääkäyttäjä) → Käyttäjät ja kortit → Valitse haluttu käyttäjä → Paina Kortin käyttäjä "Vaihda roolia"