De tijd van een tijdslot wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  • Klik op EVENEMENTEN in het hoofdmenu

• Klik op de INSTELLINGEN van het evenement waarvoor je een wijziging wil doen

• Klik op DATUMS EN OPENINGSTIJDEN

• Klik in de kalender op de dag waarvan je een tijdslot wil aanpassen

• Klik op het POTLOOD icoon van het tijdlot dat je wil aanpassen

• Voer de juiste gegevens in

• Vergeet niet om op te slaan

Let op: pas je de tijd aan van een tijdslot waar al tickets voor zijn verkocht dan blijven deze tickets geldig. Je kunt bestaande orders omboeken naar een ander tijdslot via het orderoverzicht.