dinkurs.
Felsökning av problem
Jag har glömt mitt lösenord. Hur återställer jag det för att logga in?
Jag har glömt mitt lösenord. Hur återställer jag det för att logga in?

Så här gör du om du glömt ditt lösenord.

Mattias Jacobsson avatar
Written by Mattias Jacobsson
Updated over a week ago

Jag vet mitt användarnamn/email men har tappat bort mitt lösenord

Du kan återställa ditt lösenord från inloggningsskärmen genom att följa länken "Glömt Glömt ditt lösenord?" länken längst ner på din inloggningsskärm.

Jag vet inte vilket användarnamn jag har

Normalt så använder man sin vanliga emailadress för att logga in på systemet. I de fall som du inte kommer ihåg vilken emailadress som du använt kan du prova dig fram i men hjälp av lösenordsåterställaren.

Beställ ett nytt lösenord och se efter om det kommer ett mail med detta.

Om du fortfarande inte kan logga in så kontakta vår support så hjälper vi dig.