Het is mogelijk zelf gebruikers te beheren, toe te voegen en te verwijderen onder uw eigen organisatie. Navigeer in het portaal naar het kopje Management waaronder vervolgens het kopje Gebruikers verschijnt:

Alleen de portaalbeheerder kan gebruikers aanmaken, verwijderen en rechten toekennen.

• Een verzender kan documenten versturen en statussen beheren;

• De portaalbeheerder kan gebruikers beheren en de branding.

Bovenaan de pagina is zichtbaar hoeveel gebruikers er in de bundel zitten, en hoeveel er al in gebruik zijn.

Om een gebruiker te wijzigen, dient u op het details knopje te klikken aan de rechterkant.

Wanneer u een gebruiker verwijdert blijft deze wel bekend in ons portaal en kan deze niet opnieuw worden toegevoegd.

Indien er geen gebruikerslicenties meer over zijn kunt u een extra gebruiker bijkopen. Voor meer informatie klik hier!

Neem contact met ons op via chat, telefoon of mail om het aantal licenties uit te breiden.